Un gripau de bon empassar

\"\"Glups!. Aquesta és l\’onomatopeia que es fa servir quan algú ha d\’empassar-se un gripau. Aquests dies he après una lliçó dolorosament feliç. Parlar abans d\’hora és parlar a deshora. O que la prudència és una gran virtut. Digueu-ho com vulgueu, gent de la CUP. Jo només us vull demanar perdó

i corregir els meus auguris. Com he dit altres vegades, no sóc un incondicional, ni un gruppie del vostre moviment. però us reconnec virtuts que jo no tinc en absolut, i per això us admiro. També ajudeu a que les coses vagin cap al lloc on, moderadament, m\’agradaria que anessin. Per això us estimo.

Només tinc una excusa: en Baños va pensar el mateix que jo! Imagino que ara mateix deu estar fent: Glups…!

Imatge: Ara Info. Diario de Aragón

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *